+(31) 072.20.380.10 info@wijzijndaar.nl
Ma - Vr: 9:00 - 17:00u Bel bereikbaarheidsdienst buiten kantoortijden
Bezoekadres [op afspraak] Stationsplein 99-103, 1703WE Heerhugowaard

DAAR werken wij samen aan!

DAAR zoeken wij naar: - Je coördineert en bewaakt het aanbod van zorg en dienstverlening in nauwe samenwerking met collega’s en bestuur DAAR - Je voert actieve rol in contact leggen met gemeenten (wmo consulenten en wijkteams) en (mogelijke) clienten. Daarbij organiseer je intakes en het opstarten van de zorgverlening. Je hebt enige kennis van de WMO en - Je realiseert samen met bestuur de prestatieafspraken (denk aan in-, door- en uitstroom van cliënten, maar ook aan het voldoen aan de afspraken zoals gemaakt met gemeenten). - Je voert gesprekken met clienten, verwanten en sociale netwerk om te zorgen voor optimale begeleiding. (Intakes, voortgangs- en evaluatiegesprekken) - Je bent verantwoordelijk voor het bieden van integrale zorg/begeleiding aan onze cliënten -Opstellen, evalueren en bijstellen van het ondersteuningsplan van meerdere cliënten Je speciale aandacht gaat uit naar: -Vergroten zelfstandigheid van client -Kwaliteit van zorg, bejegening, afspreken én aanspreken. -Organiseren, netwerken en faciliteren. Ben jij DAAR geknipt voor: - Je hebt een positieve instelling, open-minded en gezonde werk-ethiek - Je bent initiatief rijk, kunt daadkracht tonen wanneer het moet met veel inlevingsvermogen. - Je vind het leuk om te werken in een organisatie in opbouw en kunt daarbij zelfstandig een waardevolle bijdrage aan leveren. - Goede sociale en communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen. - Ervaring in soortgelijke functie en/of ruime ervaring van de sociale kaart regio Alkmaar - Een voor de functie relevante opleiding op minimaal Hbo-niveau DAAR staan wij voor: - Een organisatie die het belang van de cliënt, diens zelfstandigheid en herstel voorop stelt. - Een werkomgeving met korte lijnen waaraan je mede vorm kan geven (bouwen). - Een organisatie waarin we waarde hechten aan respect, dankbaarheid en onze medewerkers zo goed mogelijk plezier en waarde kunnen beleven aan hun functie. - Mogelijkheden en faciliteiten om eigen verantwoordelijkheden te kunnen nemen op jouw terrein. - Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk schaal 6. De functie zorgcoördinator/ ambulant is afhankelijk van opleiding en ervaring in ingedeeld schaal 7 (minimum van. € 2.470,- en een maximum van € 3.384,- bruto per maand op basis van een 36 urige werkweek). Exacte inschaling afhankelijk van relevante werkervaring. - In eerste instantie wordt een halfjaarscontract aangeboden. Wil je DAAR snel meer over weten? Voor inhoudelijke vragen met betrekking tot de vacature, kun je contact opnemen met: Jamal Ezhar, (bestuurder) op telefoonnummer 072.20.380.10 of per e-mail op info@wijzijndaar.nl Je kunt reageren op deze vacature tot en met 20 November 2020 Wanneer je interesse hebt in deze vacature, mail en verstuur je sollicitatie en CV (pdf).

Vacature ambulant begeleider/ zorgcoordinator

DAAR zoeken wij naar:

– Je coördineert en bewaakt het aanbod van zorg en dienstverlening in nauwe samenwerking met collega’s en bestuur DAAR
– Je voert actieve rol in contact leggen met gemeenten (wmo consulenten en wijkteams) en (mogelijke) clienten. Daarbij organiseer je intakes en het opstarten van de zorgverlening. Je hebt enige kennis van de WMO en
– Je realiseert samen met bestuur de prestatieafspraken (denk aan in-, door- en uitstroom van cliënten, maar ook aan het voldoen aan de afspraken zoals gemaakt met gemeenten).
– Je voert gesprekken met clienten, verwanten en sociale netwerk om te zorgen voor optimale begeleiding. (Intakes, voortgangs- en evaluatiegesprekken)
– Je bent verantwoordelijk voor het bieden van integrale zorg/begeleiding aan onze cliënten
-Opstellen, evalueren en bijstellen van het ondersteuningsplan van meerdere cliënten

Je speciale aandacht gaat uit naar:
-Vergroten zelfstandigheid van client
-Kwaliteit van zorg, bejegening, afspreken én aanspreken.
-Organiseren, netwerken en faciliteren.

Ben jij DAAR geknipt voor:

– Je hebt een positieve instelling, open-minded en gezonde werk-ethiek
– Je bent initiatief rijk, kunt daadkracht tonen wanneer het moet met veel inlevingsvermogen.
– Je vind het leuk om te werken in een organisatie in opbouw en kunt daarbij zelfstandig een waardevolle bijdrage aan leveren.
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen.
– Ervaring in soortgelijke functie en/of ruime ervaring van de sociale kaart regio Alkmaar
– Een voor de functie relevante opleiding op minimaal Hbo-niveau

DAAR staan wij voor:
– Een organisatie die het belang van de cliënt, diens zelfstandigheid en herstel voorop stelt.
– Een werkomgeving met korte lijnen waaraan je mede vorm kan geven (bouwen).
– Een organisatie waarin we waarde hechten aan respect, dankbaarheid en onze medewerkers zo goed mogelijk plezier en waarde kunnen beleven aan hun functie.
– Mogelijkheden en faciliteiten om eigen verantwoordelijkheden te kunnen nemen op jouw terrein.
– Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk schaal 6. De functie zorgcoördinator/ ambulant is afhankelijk van opleiding en ervaring in ingedeeld schaal 7 (minimum van. € 2.470,- en een maximum van € 3.384,- bruto per maand op basis van een 36 urige werkweek). Exacte inschaling afhankelijk van relevante werkervaring.
– In eerste instantie wordt een halfjaarscontract aangeboden.

Wil je DAAR snel meer over weten?
Voor inhoudelijke vragen met betrekking tot de vacature, kun je contact opnemen met: Jamal Ezhar, (bestuurder) op telefoonnummer 072.20.380.10 of per e-mail op info@wijzijndaar.nl

Je kunt reageren op deze vacature tot en met 20 November 2020

Wanneer je interesse hebt in deze vacature, mail en verstuur je sollicitatie en CV (pdf).

Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar versterking van ons team. Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures en mogelijkheden. Bekijk hier links onze vacatures.

Wij maken graag kennis met jou.

Solliciteren?

Je kunt op bovenstaande vacature reageren door hier je gegevens te uploaden of een open sollicitatie sturen.
Schrijf hier je motivatie