+(31) 072.20.380.10 info@wijzijndaar.nl
Ma - Vr: 9:00 - 17:00u Bel bereikbaarheidsdienst buiten kantoortijden
Bezoekadres [op afspraak] Stationsplein 99-103, 1703WE Heerhugowaard
Kies uit een van de aanmeldformulieren.

Aanmelden

Jongeren/ Volwassene

Zit je ergens mee en kan je het niet in je eentje oplossen? Dan zijn wij DAAR om je te helpen. Wij bieden ondersteuning in de thuissituatie, op school of werk.

Ouders

Als ouder of verzorger kunnen wij u ondersteuning bieden bij opvoedingsvragen, omgaan met autisme, begeleiding van kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag onder andere

Professionals / Verwijzers

Heeft iemand dringend (specialistische) hulp nodig en wil je weten wat wij voor diegene én voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag mee in oplossingen en mogelijkheden.

Onze specialisaties

Bij DAAR hebben wij ruime ervaring (meer dan 20 jaar) in diverse sectoren. Van (gesloten) jeugdzorg, gespecialiseerde gehandicaptenzorg, ouderenzorg tot de geestelijke gezondheidszorg. Wij zijn gespecialiseerd in intensieve complexe casuïstiek [zwaardere ondersteuning] maar ook de wat minder intensieve zorg [lichte ondersteuning] behoort tot de mogelijkheden. DAAR denken wij altijd met jouw mee.

Gehandicaptenzorg / LVB NAH AUTISME
100%
Psychiatrie
100%
Jeugdzorg en opvoedingsondersteuning
100%
Alleenstaande Minderjarige Asielzoekers
100%
Verslavingsproblematiek
100%

Waar staan we voor?

Onze organisatienaam geeft een richting aan. We hebben het niet zomaar gekozen maar geven aan dat we ergens naar toe willen werken en tegelijk er ook altijd zijn. Dat we DAAR zijn voor je en helpen waar en wanneer dat nodig is. Praktisch, ambulant en oplossingsgericht. Samen ergens naartoe werken terwijl je kan rekenen op onvoorwaardelijke steun en respect. Wij kijken vooruit terwijl we naast je staan. Als je ons nodig hebt.. wij zijn DAAR.