Symposium Autisme in Heemskerk

Heb je autisme? Werk je met mensen met autisme? Of wil je meer weten van autisme? Dan is het symposium Autisme op donderdag 5 maart 2020 in het gemeentehuis van Heemskerk iets voor jou. En wij zijn DAAR!

Het netwerk autisme Midden Kennemerland heeft een afwisselend programma samen gesteld  waarin we  kennis gaan maken en ervaringen delen over wonen, werken en onderwijs. Er is een workshop en je kan luisteren naar een levensverhaal en een interview. Ook is er een informatiemarkt waar organisaties die werken voor mensen met autisme aanwezig zijn. Het doel van het symposium is de kwaliteit van mensen met autisme meer onder de aandacht brengen. Door van elkaar te leren en kennis te delen kunnen we zorgen voor goede ondersteuning van mensen met autisme.

Het symposium is van 13.00 – 17.00 uur. Vanaf 12.30 is de zaal open en staat de koffie en thee klaar. De informatiemarkt is ook vanaf 12.30 open. De toegang is gratis.

Adres: Gemeentehuis Heemskerk, Maerten van Heemskerckplein.

Ik ontmoet je DAAR

Symposium Autisme in Heemskerk

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *